Kruger Park Archives - Madiba Travel

Published Nov 14, 21
11 min read

Rondreis Zuid Afrika - Alles Over Reizen Naar Zuid Afrika

De meeste regen valt van november t/m april. De beste reistijd voor een bezoek aan het Krugerpark zijn wellicht de maanden september en oktober, dan is het voorjaar in het park. : Een wereldstad als Kaapstad is natuurlijk het gehele jaar door een bezoek waard. Maar in de Zuid-Afrikaanse winter moet u wel rekening houden met grijs en koel weer in dit deel van het land met regelmatig regen.

Gaat u in de maanden mei t/m augustus naar Kaapstad? Neem dan een regenjas/cape mee. In deze periode is het koel met temperaturen overdag gemiddeld tussen 16 en 19 graden en ’s nachts rond 8 graden. In deze periode moet u dus ook warme kleding inpakken. In de zomer zijn de temperaturen heerlijk (25 graden) en valt er weinig regen.

Jouw Vakantie En Rondreis Zuid Afrika Zelf Regelen?

Indien u gebruik wilt maken van de kabelbaan naar de top van de Tafelberg, houdt dan rekening met het jaarlijkse onderhoud rond eind juli-begin augustus. De kabelbaan is dan gesloten en u zult dus te voet omhoog moeten. In de winter komt er regelmatig laaghangende bewolking voor wat het uitzicht vanaf de Tafelberg belemmert.

De en de zijn veelbezochte plekken in de West Kaap provincie. Hier kunt u het weer in de Zuid-Afrikaanse winter vergelijken met de Nederlandse zomer. Het kan af en toe regenen en fris zijn, maar er zullen ook prachtieg zonnige dagen zijn. : Deze gebieden in het westelijke en de noord-westelijke deel van Zuid-Afrika zijn vooral bekend vanwege de enorme velden vol wilde bloemen die in het voorjaar bloeien.

Dit Is De Ultieme Reisroute Voor Zuid-afrika + Tips

U heeft in deze maanden de meeste kans om dit kleurrijke fenomeen te zien. Accommodaties zijn in deze periode snel volgeboekt, dus plan uw reis ruim van tevoren. Ook gedurende de rest van het jaar is de natuur hier ook prachtig en een bezoek waard. De wintermaanden in Namaqualand kunnen in de vroege ochtend en ’s avonds koud zijn (het kan zelfs vriezen), maar overdag gemiddeld boven 25 graden.

Dit gebied wordt geklassificeerd als ‘half-woestijn’ en er valt dus weinig regen. Het gebied rond het West Coast N.P. heeft wat mildere temperaturen dan Namaqualand. : Van juli t/m november heeft u kans om hier vanaf de kade al walvissen te zien zwemmen. U kunt ook gebruik maken van een boottocht om dichterbij deze gigantische dieren te komen.

Rondreis Door Zuid-afrika Noord En Oost

Zuid-Afrika reisinformatie - 333travel14 daagse exclusieve reis met bezoek aan Krugerpark & Wijnlanden (inclusief 3 daagse Rovos Rail treinreis) - Zuid-Afrika Specialist


Nieuwjaarsdag is op de meeste plaatsen traditiegetrouw de drukste dag op het strand. Eigenlijk is het in de Zuid-Afrikaanse zomermaanden te warm en de humiditeit te hoog in dit gebied om echt te genieten van een lange stranddag. Van december t/m maart is de gemiddelde temperatuur overdag 27/28 graden en ‘koelt’ het ’s avonds af tot gemiddeld 21 graden.

Veel mensen geven de voorkeur aan de maanden april t/m oktober wanneer de temperatuur milder is. wijngebied Zuid-Afrika. De minste regen valt in de winter (juni/juli) en deze maanden hebben de meeste zonuren en een aangename dagtemperatuur boven 20 graden. Bovenstaande is natuurlijk slechts een richtlijn, net zoals in Nederland valt het weer niet altijd te voorspellen! Een veel makkelijker te beantwoorden vraag is wanneer is het druk in Zuid-Afrika.

Krugerpark Blog En Reistips Voor Reizigers

Dit is wanneer de meeste Zuid-Afrikaners zelf op vakantie gaan en vooral aan de kust (Kaapstad, Durban, St. Lucia etc) is het dan ontzettend druk. Rond deze tijd zijn wegen, grensovergangen, toegangshekken naar het Krugerpark etc. ook veel drukker dan normaal. En niet te vergeten, de prijzen voor bijvoorbeeld accommodaties zijn in deze periodes hoger.

De Kerst dagen vallen in de Zuid-Afrikaanse zomervakantie. De kinderen zijn dan 6 weken vrij. Zuid-Afrika in december is dus het hoogseizoen en tijdig boeken is aan te raden. Veel Zuid-Afrikanen vieren de Kerst dagen niet thuis, maar gaan op pad. Het Krugerpark, Drakensbergen en de kust zijn o. a.

De Beste Reistijd Voor Zuid-afrika: Verschillen In Het LandOverzicht: Krugerpark Vakantie in 4 sterren Safari Lodge, Krugerpark Safari Vakantie 8 dagen, Krugerpark vakantie Zuid-Afrika 8 dagen safari lodge, Geniet van de Safari Lodge tijdens jouw Krugerpark vakantie in Zuid-Afrika, Alle comfort midden in de Afrikaanse bush. Zie de dieren van Afrika aan jou voorbij komen als je het terras zit in de bush.

Het natuurreservaat wordt . Krugerpark vakantie 8 dagen in een Safari Lodge, Zuid-Afrika op zijn best, Vanaf de oever van de rivier kun je de dieren van Afrika van het Krugerpark zien komen drinken. Wildlife zien is gegarandeerd. Een betere safari en bush ervaring is haast niet mogelijk. Krugerpark vakantie 8 dagen in een Safari Lodge, Krugerpark vakantie, Altijd al gedroomd van een safari vakantie in de bush? Jij kun tijdens jouw vakantie verblijven in de Afrikaanse bush.

Vakantie Zuid-afrika Met Krugerpark Met De Kinderen, 15 Dagen

Krugerpark   Alle tips, reviews en reizen vind je op Afrika.nlKorte reis Zuid-Afrika - Johannesburg & Krugerpark


Veel vrijheid! Dit is jouw kans. Individuele Krugerpark vakantie met jouw eigen reisgezelschap. Krugerpark Safari Vakantie 8 dagen Zuid-Afrika, Onze Safari reizen en vakanties in Zuid-Afrika zijn altijd een avontuur op zich. Altijd wat bijzonders en altijd wat speciaals. Geen eenheidsworst. Niet nog meer van hetzelfde. Van de gebaande paden af en gaan waar anderen van dromen.

Wij weten waar jij moet zijn. De grote voordelen van deze Krugerpark vakantie, Je wordt gehaald en gebracht van en naar het vliegveld in Johannesburg. Je hoeft dan ook niet zelf te rijden of een auto te huren. Nederlandse begeleiding altijd in de buurt en dichtbij aanwezig. Ntshava Safaris host 24/7 beschikbaar.

Gezinsvakantie Zuid-afrika, Wat Kost Het En Is Het Veilig?

Krugerpark vakantie Marloth park, Extra excursies mogelijk in overleg. Zoals Panorama route (Blyde River Canyon) of de watervallen van Sabie. Je kunt zelfs een dagtocht maken naar Mozambique of Swaziland. Een olifanten safari maken of een wildlife rehabilitatie centrum bezoeken. Fancy Fair in Marloth Park, Het is een veilige en rustige omgeving op loopafstand van het Krugerpark.

Airconditioning, zwembad. , Slaapkamers en-suite, grote lounge, mooie terrassen en meer. Marloth Park bij het Krugerpark ingang, Eerste week met excursies, eventuele extra tweede week op basis van logies mogelijk! Ook geschikt voor senioren, gezinnen met kinderen en mensen met een beperking! Zuid-Afrika, Krugerpark safari vakantie, Safari vakantie in de bush van Zuid-Afrika op 300 meter van het Krugerpark! .

Beste Reistijd Zuid-afrika? Meer Over Weer En Fauna In

Alle comfort midden in de Afrikaanse bush. krugerpark BBQAlle dieren van Afrika binnen hand bereik, Zie aan jou voorbij komen als je het terras zit in de bush. De Safari Lodge staat op een 5000 hectare groot privé natuurreservaat. Het natuurreservaat wordt alleen gescheiden met het Krugerpark door de Crocodile River.

Krugerpark vakantie Marloth Park help helpen, Krugerpark Safari Vakantie 8 dagen Zuid-Afrika, Een betere safari en bush ervaring is haast niet mogelijk tijdens een Krugerpark vakantie. Altijd al Jij kun tijdens jouw vakantie verblijven in de Afrikaanse bush. En vanuit de Lodge maak je diverse excursies in deze prachtige regio en uiteraard meerdere safari’s in het Krugerpark.

Klimaat Krugerpark – Temperatuur • Beste Reistijd • Weer

(of €90,- per persoon per extra dag)Ervaar, beleef, ontdek, voel, ruik en zie de magie van Afrika tijdens jouw vakantie. Zuid-Afrika ervaar je met al jouw zintuigen. Niet voor niets het mooiste land ter wereld. Reis met ons naar het echte Zuid-Afrika tijdens jouw vakantie. Zodra je de drukte van Johannesburg verlaat zit je binnen een paar uurtjes in het echte Afrika.

Reizen in Kaapstad, Garden Route en Krugerpark: wat moet je weten?Beste reistijd Zuid-Afrika - safari-planner.com


Mensen kijken National Geographic en Animal planet en dromen weg. En Als ze Zuid-Afrika bezoeken dan slaan ze over waar ze al jaren van dromen. Heel gek..Wij laten jou Zuid-Afrika en het Krugerpark zien zoals het moet tijdens jouw vakantie. Krugerpark Safari Vakantie 8 dagen Zuid-Afrika, Het echte Afrika, Wil je het echte Zuid-Afrika leren kennen? Wil je niet gaan waar de rest naartoe gaat? Geïnteresseerd in meer dan de gebruikelijke plekken waar toeristen naartoe gaan? .

Beste Reistijd Voor Zuid-afrika

Afrika hoe Afrika werkelijk is en veronderstelt te zijn. Natuur, cultuur en wildlife, Als je echt geïnteresseerd bent in natuur, cultuur en dieren in het wild en er geen genoeg van kunt krijgen. Wil je wat weten over de originele en oude geschiedenis van Afrika? Dan is dit de Krugerpark vakantie voor jou.

Buiten de gebaande paden. Deze vakantie behoort bij het beste wat Ntshava Safaris te bieden heeft. Vol geschiedenis en het echte Zuid-Afrika. Geen massatoerisme en vooral speciaal voor jou. Lesotho. Host ter plaatse die alles weet over wat er verteld moet worden. Wil je langer gaan? Natuurlijk wil je langer gaan.

Beste Reistijd Om Naar Zuid-afrika Te Gaan

Ga voor deze Krugerpark vakantie. Geen concessies. Doe het gewoon. Het is een veilige en rustige omgeving op loopafstand van het Krugerpark. Krugerpark Safari Vakantie 8 dagen Zuid-Afrika, De Safari Lodge is volledig ingericht en voorzien van alle gemakken binnen en buiten. Airconditioning, zwembad. Prachtige locatie , Slaapkamers en-suite, grote lounge, mooie terrassen en meer.

Wil je weten wanneer je het beste naar het Krugerpark kunt reizen? Op basis van het weer en klimaat kun je bepalen wat de beste reistijd is voor een bestemming. Daarnaast zijn andere factoren van invloed die niet direct met het weer te maken hebben en die de beste reisperiodes voor een reisbestemming kunnen beïnvloeden.

Wanneer Zuid-afrika Bezoeken? Satravellers Reisbureau

Op het gebied van wildparken behoort het Krugerpark tot de bekendste en meest vooraanstaande parken ter wereld. Het Krugerpark ligt in het noordwesten van Zuid-Afrika en telt een oppervlakte van bijna twintigduizend kilometer. Binnen het park zijn 25 omheinde kampen aangelegd. Deze kampen zijn de enige plekken binnen het Krugerpark waar je de auto mag verlaten.

De meeste bezoekers verblijven meerdere dagen binnen het Krugerpark. Sommigen spenderen zelfs hun hele vakantie in dit geweldige natuurgebied, in de hoop om zoveel mogelijk dieren in hun natuurlijke habitat te spotten. Natuurlijk moet de Big Five gezien worden: dit zijn de leeuw, het luipaard, de neushoorn, de olifant en de Kaapse buffel.

Beste Reistijd Zuid-afrika

De beste reistijd om in het Krugerpark op safari te gaan is tijdens onze zomer. Het is daar dan winter, omdat Zuid-Afrika op het zuidelijk halfrond ligt. Tijdens de lokale winter is beter weer in het Krugerpark dan tijdens de lokale zomer. In de winter is het minder heet en minder nat, waardoor dieren naar de plekken trekken waar ze drinkwater kunnen vinden.

Door de drogere natuur zijn ze dan ook beter zichtbaar. En dat is toch waarom je op vakantie naar het Krugerpark gaat? Tijdens onze favoriete maanden juni, juli en augustus is het overdag gemiddeld 24 tot 28 graden Celsius. De zon laat zich veel zien en de kans op regen is beperkt.

Beste Reistijd Zuid-afrika, Hoe Is Het Weer? - Reisbrigade

De kans op malaria is daardoor veel minder groot. Vaak worden voor de periode juni tot en met september geen anti-malariapillen voorgeschreven. De kans dat je malaria oploopt is klein in dit seizoen. Controleer de actuele situatie wel even bij een hierin gespecialiseerde arts, zoals een reisdokter. Het Krugerpark tijdens onze winter, Als het bij ons winter is, is het in het Krugerpark zomer.

De gevoelstemperatuur ligt dan door de combinatie van tropische temperaturen met een hoge relatieve luchtvochtigheid aan de hoge kant. De tijgermuggen die malaria over kunnen brengen gedijen goed in dit seizoen. De kans is daarom groot dat er voor dit reisseizoen pillen aangeraden worden die malaria helpen te voorkomen of de verschijnselen te doen minderen.

Goedkope Vakantie Zuid-afrika 2021 - Vergelijk Pakketreizen

Het heeft geen zin om bij temperaturen van tien graden een strandvakantie te boeken en de kans dat je daadwerkelijk kunt skiën bij heet zomerweer is natuurlijk minimaal. Klimaatcijfers zeggen niet alles. Tsitsikamma National Park. Ze geven slechts een indicatie van het weer over de afgelopen 20-30 jaar. Daarom vinden wij het belangrijk om wat extra informatie te geven over de beste reisperiodes voor landen, steden en streken.

Deze informatie dient als extra hulp om een geschikte vakantiebestemming te vinden voor een bepaalde reisperiode of om juist het juiste moment te kiezen voor een vakantie naar een mogelijke reisbestemming. Wij als weerexperts houden vooral rekening met het weer en klimaat, maar nemen andere zaken als reisseizoenen (hoog, laag of middenseizoen), evenementen en andere elementen mee in ons reisadvies qua beste reistijd.

Dit Is De Ultieme Reisroute Voor Zuid-afrika + Tips

Reizen in Kaapstad, Garden Route en Krugerpark: wat moet je weten?Natuur Zuid Afrika: Bezoek Kruger National Park tijdens je rondreis


Het weer in het Krugerpark Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer. Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor het Krugerpark te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.

Zo ga je altijd voorbereid op reis. * De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer Voor Zuid-Afrika geldt een positief reisadvies, maar wees waakzaam.

Navigation

Home

Latest Posts

Visum Aanvragen Suriname

Published Jul 05, 22
11 min read

Visum Indonesie Aanvragen

Published Jun 02, 22
11 min read

Kruger Park Zuid-Afrika Safari

Published Nov 26, 21
4 min read